Single post: Clubul Xbox 360
-
29-06-2009 17:18 #3529 SP
Member

Originally Posted by
cobain
tocmai ti-am adunat ce vroiai la arcade si da cu virgula
La vremea cand am luat eu un Pro Bundle + Gears Of War 2 la 890ron (noiembrie08), un elite era max 13milioane (in functie de bundle), iar un arcade era 699. Doar hardu` daca il adaugai la arcade si trecea de elite, sa nu mai iau in calcul cablaraiele. Acum am vazut cum gameshop.ro practica niste preturi destul de retardate (si anu trecut era cursu` cam 39-40, deci scuza cu cursu` e penibila ).
p.s. nu mai freca preturile de la X si Y. Fa calcul strict gameshop.ro (cu toate taxele lor impuse pe fiecare produs in parte) sau doar amazon.co.uk ... daca pe amazon e un elite mai scump de aprox. 220 lire (aprox 1050r - 1100r), inseamna ca e grav.
p.p.s. ia in calcul amebele cabluri, si punele de calitate, [personal aveam placerea sa ma plimb cu consola in weekend la tara dupa mine, acolo nu aveam hdtv si foloseam cablul component, care nu poti sa il iei decat marca M$ - verifica cam la ce pret se gaseste] . Asa ajungi la un pret real al pachetului ELITE. Asta daca nu luam in calcul culoarea neagra