Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
25-11-2015 22:55 #13631 SP
Member
My friend asta cu setatul router-ului e de toata jena. Adica am laptop, tableta, telefon care merg bine merci pe wi-fi ul din casa si consola gafaie de o iau dracii cand downloadeaza ceva si e vina mea ca nu stiu sa fac nu stiu ce setari la router?
Asta e ca si cum ai cumpara o masina noua si nu ar functiona bine si te duci la reprezentanta si aia iti spun " Pai fratica daca vrei sa mearga masina in parametri trebuie sa te bagi sub masina si sa strangi 3 suruburi sa legi o sarma si merge brici". Pai ce eu sunt mecanic?
Asa si cu routerul, daca celelalte device-uri merg bine merci am pretentia sa mearga si consola.
Bine ca cei de la Sony s-au lasat de laptopuri.
Si tie ti se pare normal sa dai pause/resume la download pana incepe da downloadeze mai bine?