Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Rds limitare viteza
-
Senior Member
Rds limitare viteza
am rds fiberlink pachetul mic cu 29 ron parca
pe windows 7 am avut mereu download si upload 10 MB/s
am instalat windows 10 si n-am avut probleme 2-3 zile dar dupa zici ca sunt limitat ba la 1 MB/s,ba la 2,ba la 3 si pe torrent si pe steam
pe site-ul rds scrie digi net testeaza-ti viteza si rezultatul e asta acum
Last Result:
Download Speed: 16551 kbps (2068.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 93689 kbps (11711.1 KB/sec transfer rate)
Latency: 4 ms
Jitter: 2 ms
11/28/2015, 12:59:24 PM
mai de dimineata aveam mai mult download
Last Result:
Download Speed: 25579 kbps (3197.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 94733 kbps (11841.6 KB/sec transfer rate)
Latency: 4 ms
Jitter: 2 ms
11/28/2015, 9:33:32 AM
trebuie normal sa am viteza de download in acei megabiti la fel ca upload sau pe aproape,macar un 70Mb/s
am gasit pe net ca sunt destui cu problema asta si de obicei este ori de la rds,ori de la placa de retea care se seteaza pe 10Mb/s
m-am uitat in setarile retelei si este pe auto la speed & duplex
am incercat si cu netbios disabled si enabled
nu stiu ce sa mai fac inafara sa-i sun pe tampitii astia de la rds
daca stie careva inca ceva,astept sfaturi