Poate ai facut si tu greseala pe care o fac multi, si anume sa nu folositi Signs. Am niste amici care se plangeau de dificultate acum cateva luni si pana nu am stat sa le explic ce face fiecare semn in parte, n-au avut curaj sa le foloseasca. Stiau de ele dar nu se bazau pe ele. Eu iti recomand Quen, cel putin pana esti mai sigur pe propriile forte si e o idee buna sa il upgradezi cat poti de mult, chiar si spre sfarsitul jocului cu el activ si cu niste rolluri date la timp, vei invinge fiecare inamic.

Also, la contracte, dupa ce urmezi scentul bestiei si gasesti niste indicii, Geralt se prinde despre ce monstru e vorba si daca intri in Bestiary il vei gasi acolo, impreuna cu toate semnele sau armele, potiunile la care este mai sensibil. Iar asta te va ajuta enorm atunci cand dai de 20-30 de ori in monstru si abia ii scade viata.

Fiecare are alt stil de joc, dar eu m-am bazat la inceput pe Quen pentru ca imi usura munca iar spre sfarsit pe Igni pentru ca era foarte spectaculos. Sunt niste monstrii din contracte care insa sunt sensibili la alte semne, vezi si tu pe parcurs.