Quote Originally Posted by apbaciu View Post
Ce parere aveti despre acest produs NINTENDO Wii U Party U + Wii Remote Plus Black | ALTEX ? Este un pret bun? Se poate juca in 2 doar cu un WiiMote si cu un Gamepad Wii U?
Pretul e ok, insa majoritatea mini-jocurilor nu le vei putea juca in 2 doar cu un wiimote, vei avea nevoie de doua wiimote-uri. Wii party U e impartit in trei gategorii: tv party, house party si gamepad party. La cele din ultima categorie se foloseste doar gamepad-ul pentru a le juca, deci le vei putea juca in doi. Din celelalte categorii sunt foarte putine jocurile care se joaca in doi fara a avea doua wiimote-uri, plus ca sunt jocuri care se pot juca exclusiv in mai multi jucatori, deci cu un singur wiimote vor fi jocuri pe care nu le vei putea juca deloc.

---------- Post added 30-11-2015 at 13:57 ----------

Quote Originally Posted by apbaciu View Post
Va multumesc dar revin cu intrebari noi :
1. Pe langa jocurile consacrate pentru Nintendo , exista si ceva "hidden gems" pe care nu ar trebui sa le pierd?
2. Am pus un ochi pe mario party 10 insa observ ceva cu Amiibo , nu se poate juca fare acele figurine sau pierd foarte mult din experienta?
3. Va puneti la incarcat controllerul dupa fiecare partida de gaming?
4. Am jucat foarte mult seria Pokemon, insa vad ca pe Wii U nu exista, au cumva de gand sa lanseze si pe wii u?
5. Am inteles ca merg si jocurile de Wii sunt bine optimizate, se merita sa le joc pe Wii U?
6. Am vazut si Wii U Pro Controller, banuiesc ca poate face tot ce face si un Wii Mote doar ca este varianta sa mai buna si mai scumpa, nu?

Sent from my iPad using Tapatalk
Exista mai multe jocuri bune, un sit de incredere cu review-uri: Wii U eShop Games List (Out Now)
Wii U, 3DS & eShop Reviews
Un joc foarte bun care imi vine acum in minte e Affordable Space Adventures, exclusiv pe Wii U, foloseste foarte bine gamepad-ul si ar fi foarte greu de portat pe alta platforma fara a se pierde din experienta initiala, are un co-op foarte interesant. Gasesti la altex daca nu le-ai jucat pe alte platforme la un pret foarte bun Mass Effect 3-Special Edition si Call of Duty-Black Ops 2. Call of Duty-Black Ops 2 are pe Wii U un multiplayer foarte interesant, double screen, un jucator foloseste exclusiv gamepad-ul, iar celalalt foloseste televizorul si wiimote-ul plus nunchuck-ul sau pro controller-ul. E foarte interesant sa ai doua ecrane dedicate pentru fiecare jucator, mai interesant decat split screen. Plus ca la nintendo jucatul online e gratis, nu sunt asa multi jucatori ca pe celelalte platforme, dar jucatori gasesti mereu.
In legatura cu mario party 10, vezi ultimul FAQ: Frequently Asked Questions (FAQ) - amiibo by Nintendo
In legatura cu incarcatul, depinde cat de mult te joci, oricum nu tine foarte mult timp bateria, iar in legatura cu pokemon: Nintendo Life Weekly: Huge Pokémon Reveal Next Month, Arguably the Rarest Nintendo Game, and More - Nintendo Life
Jocurile de wii ruleaza perfect pentru ca procesorul din wii u e o evolutie a celui din wii, daca nu le-ai jucat merita, sunt si unele in eshop.
Legat de ultimul punct, pro controller-ul nu e o varianta mai buna, ci doar o alternativa in unele jocuri in sensul ca ofera un control clasic, insa in anumite jocuri nu-l vei putea folosi, cum e wii party u, pentru ca ai nevoie de motion control. Insa de exemplu in most wanted u poti folosi fie gamepad-ul, fie pro controller-ul, fie wiimote-ul plus nunchuck.