Pentru cei care isi cumpara ceva online (deci livrare prin curier), de cele mai multe ori, garantia nu vine la pachet pentru ca acel document trebuie completat cu serial number-ul acelui produs. Asta se face foarte usor in magazin cu SN notat pe ceva si bonul/factura.

On an unrelated note:

Eu am facut un upgrade PS4-ului meu recent, am luat unul dintre acele bundle-uri de la ei cu PS4 1 TB + un controller + un joc la alegere. Pe certificatul de garantie pentru consola am 3 ani trecuti in loc de standardul de 2 cum am avut si pe primul PS4 () si cand am intrebat de garantia pentru controller-ul extra, mi-au spus la fel ca prima data, ca este de doar 6 luni in baza bonului. Nu am stat sa ma cert, am plecat de acolo.

Unde voiam sa ajung. Userul Dant3 de aici a postat o poza cu o garantie de 2 ani pentru un controller. Am luat legatura cu niste persoane avizate din cadrul Altex (nu angajati magazin/la raft) si, aparent, acel certificat a fost emis eronat. E bine pentru el care are ceva la mana cu garantie de 2 ani, dar astia nu se lasa si o tin pe a lor ca asta e politica. Accesoriile au 6 luni. Oamenii nu aveau de ce sa ma minta. Eu am facut o mica plangere la OPC, asa, de amorul artei. Nu se va schimba nimic, cel mai probabil.

Aviz celor care se vor infrunta cu astfel de situatii.