Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
01-12-2015 17:35 #2404 SP
Senior Member
Mersi de ponturi. Am umblat putin dupa echipament mai bun si am facut fara probleme Contracts de level-ul meu, respectiv level mai mare. Am avut niste probleme cu wraith-urile, in special, fiindca pana nu am citit in Bestiary, habar n-aveam ca Yrden face toata smecheria. Sunt level 17 acum, am incercat sa fac un contract de level 20, dar din pacate nu reusesc. Imi lipseste un ingredient pe care il pot gasi numai in Skellige si inca nu am ajuns acolo. Am incercat sa omor monstrul, dau in el cu heavy attack-uri la greu, dar nici ca ii pasa.
Folosesc Sign-urile foarte mult si le-am folosit si in jocurile precedente. Predominant (mai ales cand ma lupt cu oameni), ma bazez mult pe Igni. Quen si Yrden nu imi plac in mod deosebit. Quen il folosesc atunci cand stiu ca ma lupt cu unul care imi ia jumatate de viata dintr-o lovitura. Problema mea majora a fost echipamentul si modul de abordare al bataliilor. Asta nu e Skyrim, unde ataci incontinuu si castigi din prima.
All in all, am mai reusit si eu sa progresez cat de cat si momentan sunt destul de echilibrat ca upgrade-uri si echipament.