Single post: Uncharted 4: A Thief's End
-
Senior Member
Nu imi place.
Motive:
- nu este un joc Uncharted multiplayer si nu continua traditia lasata de Uncharted 2 si 3
- este clar o continuare a The Last of Us multiplayer, cu un ritm putin mai alert - ceea ce NU e un aspect tocmai fericit avand in vedere ca vorbim de Uncharted
- "down but not out" este gamebreaking pentru mine, flow-ul meciului are mult de suferit, incurajeaza campingul si oportunistii care vor astepta in cover sa prinda cate un kill ratacit dupa ce un coechipier a pus jos adversarul
- meciurile dureaza mult prea putin, am calculat aseara cu baietii vreo 4 minute, dar sunt sigur ca asta se va rezolva pana la lansarea oficiala
- sidekicks se obtin muuuult prea usor, iar dupa aproximativ 2 minute harta devine un cluster**** de jucatori umani si AI de nu mai intelegi nimic. Nu doar ca se obtin foarte usor, dar poti sa ai mai multi deodata. Astfel intr-un meci de 10 persoane, la un anumit moment pot fi minim 30 de identitati diferite pe harta respectiva. Adaugam grenade, powerups, abilitatile mistice si totusi...e prea mult.
- mixed feelings despre faptul ca au scos sprintul, ma voi hotari daca imi place sau nu dupa ce joc mai mult
- visceralitatea unui kill a fost redusa si parca "I'm not feeling it" cum era in Uncharted 3 de exemplu, unde la fiecare kill simteai ca ai castigat ceva. Aici se bazeaza mai mult pe cat de oportunist esti si cate powerups ai.
- in cele cateva meciuri am murit de nenumarate ori in timp ce dadeam revive la teammates so phock down but not out yet again, with passion this time
- dpdv grafic - arata FOARTE bine, dar nu a fost vreun moment in care sa spun WOW OMFG cum mi s-a intamplat de nenumarate ori in Star Wars Battlefront. Probabil acesta e si motivul pentru care n-am cazut de pe canapea. De fapt mai mult ca sigur. Totodata, fata lui Drake in timpul gameplayului este nerfuita mult fata de ceea ce asteptam dupa toate trailerele. Sunt convins ca si aici vor mai lucra.
- se misca impecabil, au facut tweaks la sange in ceea ce priveste miscarile personajului. Asta imi place, mult.
- armele se simt si suna foarte bine, exploziile de asemenea
- clasicele erori din U2 si 3 are back with a vengeance, am stat peste o ora in meniu pana mi-a gasit primul meci. Searching, searching, searching...Ma mai asteptam impreuna cu Renegade,, Koba si Faxiu sa ne puna pe unul dintre noi in echipa adversa 
Dupa atata negativism va rog sa nu ma intelegi gresit: jocul ESTE fun, dar deloc ceea ce asteptam eu de la un nou Uncharted multiplayer. Probabil vor fi multe modificari pana la lansarea din martie, dar in stadiul acesta nu pot spune ca in perioada beta voi renunta la Halo 5 sau Star Wars pentru jocul despre care borbim aici.