Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
04-12-2015 11:32 #2409 SP
Senior Member
Dragi tovarasi forumisti, eu am fost si voi ramane (sper) un gamer pasionat (inrait nu pot afirma ca mai sunt, de ceva timp). Ma joc de 20 si un pic de ani si am la activ tone de jocuri terminate, pe toate platformele posibile si imposibile. Pentru mine, un joc foarte bun apare o data la 4, 5 ani sau chiar mai mult, depinde.
Doresc sa precizez, cu mana pe inima, ca Witcher 3, reprezinta in momentul de fata, pentru mine, cel mai tare/bestial/incredibil/magnific joc pe care am avut ocazia sa il parcurg si savurez. Imi multumesc, eu mie, pentru ca am dat o sansa acestui joc si l-am cumparat.
Ma apropii de final, dupa aproape trei saptamani in care l-am jucat moderat spre intens. Mi-am luat si concediu special pentru asta, chestie pe care nu am mai facut-o de ani de zile. Da, mi-am luat o saptamana de concediu pentru a ma putea juca in liniste, The Witcher. Trei saptamani in care am stat efectiv cu gura cascata la ce au putut scoate oamenii astia de la CD Projekt RED. Nu am mai avut de mult timp momente in care sa-mi pice fata, efectiv, la un joc. Am stat ore intregi si am admirat peisaje... am fost si sunt absolut fascinat. Am avut momente, in care vorbeam singur si imi spuneam:"bai, frate, nu se poate asa ceva..." Pentru mine, este ceea ce asteptam de ani de zile: jocul aproape perfect. De la poveste la mecanici de joc, de la personaje si pana la grafica. Grafica.. cel putin.. bate la c*r tot ce am vazut pana in ziua de azi.
Parca imi si pare rau ca mai am putin si il termin, as fi vrut sa nu se termine niciodata jocul asta, sa "trag" cat mai mult de el. Stiti, e ca o carte din aia foarte buna, pe care iti doresti sa nu o fi terminat niciodata. Insa, nu e problema, urmeaza DLC-ul, pe care nu l-am cumparat, inca.
O mai spun inca o data, pentru toti cei care au avut sau au in continuare dubii in a achizitiona jocul asta: LUATI-L, FRATILOR! Nu pierdeti asa ceva! Nu e de pierdut!
Ma declar fan absolut. Nota 30!