Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
04-12-2015 20:19 #2414 SP
Member

Originally Posted by
PoisonRemedy
Eu iti recomand sa te apuci de el si sa iti dai seama de anumite lucruri singur ca asa o sa ai o satisfactie mai mare. Si poti sa incepi cu o dificultate mai mare ca nu e asa de greu, mai ales cand ti-ai facut niste gear. La inceput sa folosesti Quen sign ca e destul de bun. In rest have fun, si daca ceva nu inteleg poti sa pui dupa aia inrebari

Mersi pentru sfat. M-am jucat un pic aseara si desi am terminat vreo 6-7 questuri tot mai am un pic pana la level 2. 
Pana acum m-a fermecat... lumea, vremea, personajele, animatiile, dialogul, totul e incredibil de detaliat tinand cont ca e open world. Controlul nu mi se pare asa varza. Dupa ce povesti horror auzisem pe aici dar si in alte parti, ma asteptam ca movement-ul sau combat-ul sa fie o problema. Da, e un pic diferit, dar m-am acomodat destul de rapid.
O chestie de care m-am lovit in schimb este lipsa de resurse. Reparatul costa foarte mult, nu mai zic de craftatul itemelor. Nici macar pentru potiuni/oil sau bombs nu prea strang mare lucru, desi culeg orice ierburi intalnesc pe drum. E o chestie de care ma lovesc doar la inceput?