Nu am poza in acest moment sa postez ( dar nu cred ca intereseaza pe nimeni ca am cumparat un lot de FIFA pentru vanzare--- aceasta e partea de on topic )
Referitor la intamplarea lui " esop " ... haideti sa va povestesc eu una din ziua lansarii
Aveam NFS sigilat PS4 la vanzare ... aveam destule si primesc un telefon ... " nu doresti un COD BO3 la schimb cu NFS " ... la care eu ... sigur ... de ce nu ... oricum mergeau cam la acelasi pret
Si din una in alta ... imi poveste baiatul cum au fost ei ( 3 la numar ) la lansare Altex AFI la 10 dimineata acolo ... 3 baieti care au dorit sa cumpere console ... ei au stat pana s-a deschis magazinul - intra in el ... cica nu mai avem console . Astia au luat foc ( au cam presupus ca baietii le tin in spate ) ... au inceput sa faca scandal ... au gasit Black Ops pe raft ( FARA PRET ) ... si dupa niste amenintari cu OPC -ul au luat si consolele mult dorite si vreo 5 bucati de BO 3 la pretul de 55 RON))))))) ( pentru ca nu aveau pret pe ele )
Si uitati cum cu 300 RON mai mult ca sigur baiatul a dat la schimb BO3 si si-a luat tot ce si-a dorit intr-o noua colectie pentru PS4
Keep up the good work Altex
PS ( scz pentru eventualele greseli gramaticale ... acum imi beam cafeaua )

--- aceasta e partea de on topic )
Reply With Quote