Anuntasera ca 3 e ultimul din ceva. Nu mai stiu daca din serie sau pe PS3. Irelevent acum. Ideea e ca la cererea fanilor au "cedat" si au venit cu 4. Si apoi au taiat firul cand au calcat pe fanii Uncharted si au facut un hibrid de TLU. Babulu este singurul din gasca cu care rupeam Uncharted 2 MP care spune ca e incantat. Si ma refer la U2 MP versiunea originala pana in 1.2... AM fost f dezamagit dupa primul meci dar incet incet am inceput sa-l prind. Dar ce pot spune sigur este ca il voi juca ceva. Dar nu cat am jucat 2 sau chiar 3. Cine stie, poate vor scoate stop-show-urile astea cu down/revive plus AI-ul stupid. (da, parea bun pana am prins the hang of it dar acum e doar a nuissance, un obstacol cat sa prinda vreo 3 inamici respawn in spatele meu). Partea cu revive pentru a fi buna ori iei pachet de revive in loc de grenada, ori mergi cu gashca pe harta. Altfel 70% din cazuri esti mort daca stai sa dai revive. Eu, unul, nu fac KO, Mai astept sa prind vreo 2 fraieri cu o grenada ceva... Meciurile sunt prea scurte pentru cele 15 minute cat cauti un meci. ASta daca nu iti iei clasicul balckscreen din U3. Si ma intreb cu toate chestiile astea noi, un meci de carat comoara cat va dura? La timelimit si k/d castiga? pfff...
Nu ma pot pronunta inca daca una sau daca alta. Pana pe 13 mai bag ceva meciuri, mai vedem. Partea buna este ca am jucat primul meci in 1.002.005. Aseara era deja 1.005. smth. deci misca. Nu stiu exact ce, nu vad nimic imbunatatit. Pe island inca nu te poti ridica de pe o buza anume (stai in maini dar cand vrei sa urci isi da drumul in hau), lock-on melee de pe franghie e o gluma, daca ala nu sta nemiscat, nu-l mai prinzi cat zbori tu pe acolo, matchmaking-ul buguit de la U2 incoace la fel, pe harta cu orashul cand vii slide de pe acoperis iti iei damage daca vrei sa te duci direct in coverul de la tejghelele alea, etc...