Pasul 1: surle si trambite pentru serviciul:
"cevasemanatorretrocompatibilitatedarnupreadefaptj ucatinstreamingtitlurivechicontracashmultsitestams iunposibilps5cloudgamingPSNOW"
Pasul 2: profit ?!
Pasul 3: iti pui intrebari oare de ce nu prea musca lumea, doar esti peste tot, mediile iti sunt la picioare, banii investiti lucreaza "din greu".
Pasul 4: profit oricum .. ?! esti $ony, rupi piata pe console .. iti permiti aproape orice.
Pasul 5: arunci un zaharel retro-compatibiliate PS2-PS4 care de fapt ar trebui sa contravina principiului de la pasul 1.
Pasul 6: razi cand vezi cati se bat pe zaharel.
PS3 va ramane neatins oricum (adica nu poti scuze, e foarte complicat in anul de gratie tehnologica 2015).
Pasul 7: profit ?! oricum vinzi in draci..
Pasul 8: ceva mai tarziu pasul 1 tot nu are efectul scontat, na, asa e cu cioara vopsita, dar este ok, o eventuala sedinta cu baietii de la marketing si o lucratura fina cu ban mult rezolva cam orice.. pe o piata care cumpara ce i se zice si nu ce are nevoie.
Pasul 9: meanwhile.. profit ! inca te bucuri la bucata mare de placinta numita cota de piata asa in prag de sarbatori.
Pasul 10: te intrebi insa daca nu cumva M$ s-ar putea sa prinda la public mai mult decat credeai cu retrocompatibilitatea, nu prea vrei sa ti se ia fata chiar daca end-game-ul tau s-ar putea sa fie cloud gaming (alaturi de digital si VR pe viitoarea platforma).
Pasul 11: profit oricum ! e posibil ca de sarbatori M$ sa vanda mai mult ca tine dar nu iti faci prea mari probleme.
Pasul 12: de la atata numarat bani si placinte esti cam obosit dar tot ai investit niste bani, infrastructura, ai cumparat vreo 2 companii micute, le-ai "gaikai-uit", trebuie sa te scoti.
Pasul 13: culegi rezultatatele de la punctul 8.
Pasul 14: anunti o ultrasuperhipermegaoferta de "doar 99.99$" pentru cioara vopsita de la punctul 1.
Pasul 15: profit !

Termin aici pentru ca deja m-am plictisit de scris (wall of text also crits you for 1 million) iar acest subiect a luat destul timp din viata mea
Cum zicea si Dant3, probabil, o sa ajunga parte integranta a PS Minus in viitorul apropiat (nu oricum, din nou la "oferta" si bineinteles in avantajul consumatorului).

In ciuda a ceea ce ar putea parea acest post, ma joc cu placere pe-al meu PS4.
Asta nu inseamna insa ca nu pot amuza pe seama unor astfel de lucruri

PS: Cred ca am puteam sa fim cu totii un pic mai cumpatati si sa avem "putin mai mult" grija in ce aruncam cu banii si ce alegeri facem (indiferent de platforma pe care o alegem). Sa nu cumva sa avem de pierdut pe viitor.