Ce stupizenie e cu licentele astea M$. Am ramas fara net din cauza unei furtuni, si efectiv nu m-am putut juca nimic, si nici macar nu m-am putut uita la un film. Acum am inteles ca, daca nu esti conectat la net, si ai DLC pt un joc, sau patch-ul pt media de exemplu, si nu e prima consola pe care il dldezi, nu te lasa sa il folosesti! Nu ma puteam juca Puzzle Quest ca era locked, ca l-am dldat pe alta consola decat cea pe care l-am cumparat. Nu ma putem uita la filme ca el considera ca nu am patch-ul pt media. Dead space nu puteam sa joc ca aveam un suit bonus care la fel, l-am dldat pe cealalata consola mai intai. De rahat, ce mai. Am citit acum license agreementul ala si scrie clar ca la primul download poti sa folosesti continutul pe toate conturile care sunt pe consola respectiva. Daca insa schimbi consola, te-ai dat dracu, ca trebuie sa fii mereu conectat la Live cu contul cu care ai dldat, ca sa iti functioneze. Tin minte ca era o chestie cu license transfer. Pe unde se gaseste, si ce e mai exact? Parca era un cd doar.