Pentru Dark Zone asa cum v-am spus trebuie team altfel o incurcam , mie mi-au placut efectele din dark zone unde uneori ceata si ninsoarea iti scadeau vizibilitatea considerabil.
Da Razvan Ai'ul este cu rosu, dupa ce folosesti Pulse iti apar pe harta, asta daca s-au respawn'at pe raza respectiva (Pulse Lvl 1 =60 m).
Daca ai observant aseara trageam dupa caini/pasari pentru ca si ele iti dau experienta daca le omori.
Partea proasta este daca te omoara in zona de extractie (sau oriunde in zona DZ) si te looteaza alt jucator sau echipa pierzi experienta/armele pe care le-ai gasit iar ei devin Rouge Agents si se pune recompensa pe ei (daca ii omori tu sau alti jucatori primesc mai multa experienta si iti poti recupera armamentul pierdut.
In DZ gasesti pe la colturi cutii cu diverse: grenade, cartuse, medkit si altele dar trebuie urmarita harta.
In jocul final or sa fie foarte multe misiuni in oras dupa spusele lor si daca nu-ti place DZ poti linistit sa iti vezi de treaba ta. DZ este facut pentru a putea gasi armament mult mai usor si mai repede decat in oras.
Eu zic ca este un joc foarte reusit, great job Ubi!

---------- Post added 11-12-2015 at 10:09 ----------

P.S din meniul jocului puteti intra intr-o echipa oarecare care are slot liber si sa jucati impreuna.