M-am jucat aseara cu Razvan30 si DIDE prin oras si Dark Zone. Foarte tare jocu, n-am ce zice.

In Dark Zone am gasit niste arme foarte puternice si dupa ce ne-am facut cu totii plinuri de arme albastre (sunt pe diferite categorii de culori, albastru fiind, dupa cum am inteles, cea mai puternica) am fost la un drop point si acolo incepe tensiunea. In momentul in care tragi acel flare ca sa vina elicopterul, esti vizibil pentru toata lumea, pe harta si incep sa vina nebunii sa-ti fure loot-ul
E super fun, dar si enervant, ca daca mori, ai pus-o. D-aia e bine sa fiti mai multi.

Referitor la grafica, aseara am prins mai mult pe zi, in Dark Zone si pot spune ca m-am inselat prima data cand am apus ca a scazut calitatea grafica. Daca e soare calumea, se vede la fel ca in oras. Ba chiar au fost unele momente breathtaking, in care ningea usor pe un soare galben...absolut superba directia artistica din joc

Usor usor isi spala pacatele Ubisoft si daca si Ghost Recon Wildlands o sa fie bine la fel de calitativ, pentru mine e ok