Single post: Games with Gold
-
Member
Da asa-i, chiar si in acest moment sunt reduceri la jocuri pentru membrii Live Gold. In general se schimba in fiecare saptamana reducerile.
Eu am card inregistrat la Paypal, prin urmare conversia mi se face direct din cont (in general are o rata de schimb valutar mai bun decat la Banca Transilvania).
Una dintre problemele mari al consolei este ca nu prea ai acces la softuri de streaming, in afara celor legale care nu merg in Romania. Poti face insa streaming de pe PC/tableta/smartphone la filme. Un mare minus il consider ca nu am acces la aplicatii gen Digi film, HBO Go si nici nu pot face streaming la contentul lor de pe pc/tableta/smartphone din cauza continutului protejat. Dar probabil o sa se rezolve anul viitor, daca se voteaza legea europeana referitor la accesul de continut pe intreg teritoriul uniunii.
Sunt cam slabe sansele sa ai acces la softuri gen Kodi pe XBOX fiindca nu sunt chiar legale.
Cat despre preturile jocurilor, nu este o regula, dar spre ex. https://store.xbox.com/en-US/Xbox-On...id=majornelson costa 25 de USD la promotie si eu l-am luat in format fizic de la Altex pe la 99 RON de vreo luna sau ceva de genul asta.