Este o "chestie" dse901 asta... Am suflat mai devreme "invers" cartusul iar acum a fost rindul atomizorului inainte de folosire. L-am suflat (stiu ca nu prea e loc) dinspre partea bateriei (bineinteles desurubate) si s-a prelins afara prin orificiul de aerare o gramada de lichid, tigarea trecuse azi prin gurile multora cu care m-am intilnit pe parcursul zilei si era atomizorul plin. Practic am repetat faza descrisa mai sus cu servetelul de hirtie. Suflati tot timpul dinspre partea bateriei in jos, niciodata invers !!! Ok, a iesit. In acest fel a ramas si filamentul "uns" adica amorsat (cel mai potrivit cuvint citit undeva mai devreme aici, pe forum) dar curat. Am lasat atomizorul intors pe o hirtie timp de citeva secunde sa absoarba si ce era pe camasa metalica interioara. Am umplut cartusul si am taiat cu o foarfeca din coltzurile exterioare ale "filtrului". Sau materialului absorbant, cum doriti Dvs. Cred ca mai mult de zece picaturi nu am pus. Am reusit dupa aceasta "purificare" totala sa scot 46-50 de fumuri BUNE, lungi de un metru, in stilul meu de aburitor. Intre al 46-lea si al 50-lea fum incepuse deja sa-i revina gustul de "gol" si m-am oprit. Sa recuratz. Hei, aceste 46 de fumuri au avut intradevar GUST. Este foarte important sa curatati asa deoarece in "camera secreta" a atomizorului se ascunde o cantitate importanta de lichid care va poate colora absorbantul sau, dupa cum zicea Lucian, va poate inunda bateria... Acum voi curata si Joye-leul dar vad ca nu iese nimic din atomizor... Revin, de ajuns pentru azi.

In privinta pozitiei de repaos a tigarii, daca e cu ledul in jos poate intra lichid in baterie, daca e tinuta cu mustiucul in jos se va scurge si va colora cu lichid maro/roscat absorbantul iar filamentul se va usca. Cel mai bine desurubati bateria de atomizor si transportati agregatele intr-un port-tigaret.