Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #2111 SP
    Member b615dub's Avatar
    #62 Assassin's Creed: Syndicate (3/10) - 84%, Bun deci am mai trecut printr-un joc din seria AC si cel putin eu am ramas impresionat de faptul ca s-a imbunatatit foarte mult fata de Unity, chiar n-am intampinat nicio problema si nici acum nu-mi vine sa cred ca am jucat un joc facut de Ubisoft si nu i-am injurat, inafara de faptul ca troferul "Without a grudge" a fost si este o tampenie. Ca majoritatea oamenilor de p'aici nici eu n-am fost impresionat la inceput de joc, chiar nu vedeam nimic din stilul specific Assassinului, avem mai mult impresia ca jucam un Watch Dogs dar in alta epoca, cu trasuri si pistoale. Dar pe masura ce mai inaintam in poveste chiar a inceput sa-mi placa, mai ales faptul ca au introdus si partea cu Pieces of Eden care in Unity lipsea, daca nu ma insel. Sa nu mai zic ca nu stiu ce cauta Salman Khan in joc, nu mi-a placut deloc de aces personaj, sper din tot sufletul ca urmatorul AC sa nu fie in India. Ma bucura faptul ca iti apar pe harta posibilele intrari intr-o cladire si nu mai dai ture de cladire ca sa-ti dai seama pe unde se intra si mai ales ca ai optiunea de a intra pe geam apasand L1 si nu ca in Unity in care sub nicio forma nu vroia sa intre pe geam. In schimb acum au stricat partea de free roam sau parkour sau cel putin nu m-am inteles eu cu ea.

Hai in final sa mai zicem de grafica care este din ce in ce mai superba, dar nu m-a impresionat deloc arhitectura orasului, prea poluat, dar nah se pare ca asa era in aceea perioada. La acest capitol Unity a excelat.

Attached Images Attached Images 1lb1d6ab.png