Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
04-01-2016 10:59 #2482 SP
\
Eu am zis Razvan. Dupa ce am terminat jocul prin iulie-iunie, am cautat pe net sa vad care erau celelalte finaluri. In explicatia gasita de mine atunci scria ca daca X loveste pe Y de atatea ori te duci pe o cale, daca Y pe X de nu stiu cate ori altceva, etc. Nu era momentul principal al jocului in niciun caz, doar un exemplu pe care mi-l amintisem. Nu am mai gasit explicatia cu bulgarii, desi nici nu am stat prea mult sa o caut din nou, dar mi s-a parut atat de puerila incat nu credeam initial ca poate sa aibe vreun rost. Tocmai din cauza asta cred ca am tinut-o minte si i-am dat-o drept exemplu lui paunstefan cand intrebase ceva de sfarsituri, parca el intrebase.
Se prea poate ca explicatia gasita de mine sa fi fost gresita, habar n-am. Daca nu vrei spoilere nu cauta nici tu pe net explicatii, eu n-am avut treaba odata ce terminasem jocul.
Also, pomenisei de TWD, sper ca glumesti, acolo e ori alba ori neagra. In Witcher insa deciziile care conteaza sunt mult mai subtile, mult mai finute si nu asa de in your face precum in marea majoritate a celorlalte jocuri care te pun sa iei decizii. Chiar nu se compara, iar asta nici nu e ceva nou, exista deja din primele doua jocuri din serie.