Single post: Fifa 2010

1. #29 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Nu ma deranjeaza ca are acelasi stil grafic ca 2009. Sper sa totusi sa aduca ceva nou. Konami pare sa progreseza cu PES, in timp ce EA sta pe loc.
    Nici vorba. Asa a facut Konami si anul trecut. Ne-a aratat niste poze din PES 2009 cu Ronaldinho de am innebunit cu totii. Am zis gata, si-a revenit seria PES, s-a intors la radacinile sale incredibil de bune de pe old-gen. Eram in al 9-lea cer. Apare jocul, fiind aceeasi mizerie ca 2008, atat offline dar mai ales online. LAG peste tot, gameplay total nereusit, animatii ciudate si lista continua. Asa au facut si acum. A innebunit lumea cand a vazut 3 poze cu Messi si Torres, si frezele lor noi. Nu s-a uitat nimeni la mainile lor in pozele alea? Verificati poza de mai jos. Gameplay-ul este cel care conteaza, iar PES a ramas in urma rau la capitolul asta.

Cu alte cuvinte, nu prea mai conteaza grafica in momentul asta. FIFA deja cred ca arata destul de bine si crted ca a ajuns la potential maxim. EA nu sta deloc pe loc. Raspunde la requesturile comunitatii, via Twitter prin intermediul producatorului, David Rutter. Au introdus modul driblling 360 grade, aruncari de la margine 'a la Rory Delap' (cunoscatorii stiu ), public mult mai animat, licente peste licente, etc. Verificati si vo forumurile oficiale pentru alte informatii. Mai jos primul filmulet in calitate execrabile cu gameplay din FIFA 10. "Enjoy":

LE: A postat Merdiso mai sus filmuletul mentionat de mine.
    Attached Images Attached Images pes2010critic1.jpg