Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation Store
-
Member
Am incercat sa joc Hardware: Rivals, mi se pare foarte greu de controlat vehicolul.
De analogul stanga controlezi vehicolul, de analogul dreapta controlezi arma, R2 sau X este acceleratia, R1 este "normal fire", L2 este "special fire".
Daca urmaresti pe cineva si bineinteles in acelasi timp vrei sa tragi in el ar trebui sa folosesti simultan: analog stanga+analog dreapta+R2 (sau dupa caz X) +R1 (ca trebuie sa tragi in el ca nu esti in NFS si faci "o liniuta") . Eu nu am reusit, poate nu sunt eu obisnuit cu gamepad-ul, daca nu folosesti acceleratia vehicolul sta pe loc, dar in schimb poti folosi 'turela" pe o raza de 360 grade si vezi totul in jurul tau, bineinteles ca asta nu te va ajuta foarte mult deoarece cam toata lumea stie ca intr-un shooter daca esti static vei fi mai mort decat Mihai Viteazu dupa ce i-au taiat capu.
MI-am batut capu cam o ora cu jocul si l-am sters.