Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: De ce Xbox One si nu PS4?
-
\
Si eu zic la fel, jocurile conteaza. Atat in generatia trecuta cat si in cea actuala am avut ambele console, iar pe total am preferat consolele Sony pentru jocurile exclusive mai multe si mai bune. Tocmai datorita jocurilor PS3 a recuperat foarte mult teren fata de 360 si cu toate problemele de la inceput, pretul mare de lansare, lansarea la un an dupa consola Microsoft, tot a ajuns sa vanda mai multe console, iar aici e clar ca au contat jocurile.
In generatia actuala, desi am ambele console, pentru jocuri consider ca PS4 e o consola mai buna. Jocurile exclusive sunt mai multe si mai bune, jocurile multiplatform ruleaza mai bine, la rezolutii mai mari, etc. Dar pentru controller, silentiozitate, experienta de online multiplayer si poate chiar update-urile software, One pare sa fie o alegere mai buna. Cu toate astea, la noi pe forum cred ca 70% sau mai multi au ales PS4. Iti va fi mai usor sa gasesti cu cine sa joci ceva online pe PS4 decat pe One.