Single post: VR, AR, MR, XR - Realitate Virtuala, Augmentata, Mixta
-
Admin
orionpaxbb: e clar ca nu ai habar ce inseamna VR-ul, si sincer deja ai devenit obositor cu trolling-ul asta. Imi dau seama ca esti un mic fanbot Sony, dar tu chiar cred ca nu intelegi (sau nu vrei sa intelegi) faptul ca pentru VR conteaza n factori cum ar fi latenta, modul in care se face tracking-ul, modul in care e sincronizat audio cu video, modul in care lucreaza tandemul camera - giroscop - accelerometru - magnetometru... algoritmii folositi pentru a scapa de motion blur si motion sickness, sau chiar enervantul screen door effect. Conteaza ce lentile/optica vor folosi... ce tip de ecran, ce casti and so on. La naiba, conteaza pana si fiecare gram in plus, pentru ca la sesiuni mai lungi garantat va deveni obositor. Daca tu nu intelegi toate astea si nu realizezi ca fiecare componenta de calitate costa si o tii in continuare cu "Sony e cel mai tare din parcare (si parcarea e goala)", atunci nu am cum sa te ajut decat cu un mare ban.
P.S. Numai un hater/fanbot adevarat putea sa vina cu o intrebare de genul "ce calitate ai nevoie la un headset cu doua ecrane?"... Daca asta ai inteles tu ca inseamna VR, atunci e grav!