Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Evaluare colectie
-
Member
consolele fac un bănuț - eu nu le-aș da, eventual doar cele comune.
cât despre jocurile pentru gba, așteptam o a doua persoana înainte să zic că majoritatea covârșitoare nu valorează mai nimic. nu știu cum sunt alții, dar cu excepția cazului în care dai peste cineva care vrea sa-și înceapă colecția sau vrea setul întreg, eu n-as cumpăra 400 de jocuri pentru cele 10-15 pe care într-adevăr mi le doresc din lista, asta nici dacă le-ai da cu 5 lei jocul.
mai degrabă as fi tentat sa-ți ofer un preț mai mare pe cele interesante.
astea fiind spuse, eu am vaga impresie - și te rog corectează-ma dacă greșesc - ca te-ai plictisit de ele pt ca nu le ai la vedere. fiind portabile, poate le ții într-un sertar sau dulap, ferite de condițiile neprielnice din locuința. înainte sa iei o decizie, fa-ți un display și lasă-le într-însul încă doua săptămâni, poate-ți schimbi părerea.
iar dacă încă-ți cauți prețul orientativ, uita-te pe ebay, bucata cu bucata, la console/jocuri în condiții similare și scade 10-20%. dar sa fii sigur ca n-o sa vrei sa te apuci din nou de strâns