Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ghid de acvaristica, intretinere acvariu, pesti, plante si echipamente

1. #97 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Wow , au trecut aproape 10 de luni de cand am facut acvariu , ce repede trece timpul

Am mai cautat pietre dar nu am gasit nimica care sa imi placa ... am gasit totusi o bucata de lemn ( nu stiu exact ce este , am primito cadou de la un prieten care se ocupa cu acvaristica in general ) dar imi place cum arata in acvariu cat de cat si se vede ca pestii numai sunt chiar asa stresati.

Din pacate Oscarul auriu a murit din cauza grisului , am bagat dupa acvariu "la tratament" o luna sa fiu linistit ca nu o patesc si ceilalti pesti.

So far so good , furtunurile le-am lasat asa ( nu mai ma deranjeaza oricum ) nu am indemanarea sa le aranjez bine.

In rest toti sunt fericiti pana acum , oscarii au invatat sa manance din mana , stiu ca nu e bine sa bag mana in acvariu dar e funny avand in vedere ca acum cateva luni nici nu ma lasau sa aranjez ceva . Si da stiu , trebuie sa completez apa , pozele le-am facut dupa ce am "upgradat" la un filtru mai mare si a mancat cativa litri de apa.

Monky tu ce faci cu acvariul cand te muti ?
    Attached Images Attached Images img_0092.jpg img_0094.jpg img_0095.jpg img_0096.jpg img_0102.jpg img_0103.jpg img_0106.jpg img_0107.jpg