Single post: Clubul PlayStation 4
-
17-01-2016 15:24 #14086 SP
Junior Member
Am si eu o intrebare : daca am cumparat destiny the taken king editia aceea premium/expansion sau cum s-o numi cu toate update.urile pana in momentul de fata si cu codul acela pentru the taken king si am folosit codul , practic la o alta instalare pe o alta consola pot instala jocul insa nu voi mai avea the taken king fiindca codul a fost deja folosit nu? Va fi doar destiny simplu .
In alta ordine de idei, mi-am comandat 1 set kontrolfreek din america, am platit transport etc , am fost anuntat ca se livreaza cu dhl, am urmarit comanda la ei pe site unde s-a updatat pana in momentul cand a parasit america. De atunci au trecut aproximativ 20 de zile fara nici un update la tracking pe site.ul dhl si nici nu m-a sunat nimeni. Am citit la ei pe site ca nu se livreaza pana nu achit taxele vamale. Valoarea este de 17 dolari, deci voi avea taxa vamala, dar ca si procedura cum fac ? Sa astept pana ma cauta dhl si imi vor cere ei taxele care le-au achitat pentru mine sau sa sun eu la ei sa intreb ( aveam de gand sa sun oricum maine ) . A mai comandat cineva ? La fel s-a procedat? Multumesc !