E crunt pe Hard. Ne-am chinuit aseara vreo ora sa trecem de ultima parte din misiunea aia, de pe acoperis si n-am reusit. Am iesit din ea si am inceput-o pe normal si asa am trecut.

Popae36, ai un stil complet diferit de ce joc eu. Eu stau mai mult prin cover.

Btw, diseara poate-mi faci onoarea si intrii si cu mine 20 min, sa mergem prin dark zone sa-mi iau cateva arme mai bune, ca ce am momentan sunt praf, damage de max 3-400 per hit.

Oricum, jocul este foarte bun si cred ca-mi voi lua direct editia cu Season Pass (daca o gasesc pe la baietii de la Ubi), ca-mi place ideea din primul expansion.

Legat de diferentele dintre Alpha si Beta, cel putin dpdv grafic, au scazut putin numarul de poligoane la personaj si n-am mai vazut furtunile alea mari de zapada + ceata, de nu mai vedeai 1m in fata (sau cel putin nu le-am mai prins eu), in schimb au bagat efecte noi de particule la foc si prin lume.

Oricum, am un prieten care nu a fost deloc impresionat de ce a jucat, iar eu cu un alt prieten l-am "inspirat" aseara cat am putut. Atmosfera este superba si sunt tone de lucruri de facut. Efectiv nu poti ajunge din punctul A in punctul B fara sa te opresti de 30 de ori pentru loot sau pentru a ajuta pe cineva, sau pur si simplu ca sa "cureti" strada de niste gunoieri care vor sa te faca gratar.