Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Division
-
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
E crunt pe Hard. Ne-am chinuit aseara vreo ora sa trecem de ultima parte din misiunea aia, de pe acoperis si n-am reusit. Am iesit din ea si am inceput-o pe normal si asa am trecut.
Popae36, ai un stil complet diferit de ce joc eu. Eu stau mai mult prin cover.
Btw, diseara poate-mi faci onoarea si intrii si cu mine 20 min, sa mergem prin dark zone sa-mi iau cateva arme mai bune, ca ce am momentan sunt praf, damage de max 3-400 per hit.
Oricum, jocul este foarte bun si cred ca-mi voi lua direct editia cu Season Pass (daca o gasesc pe la baietii de la Ubi), ca-mi place ideea din primul expansion.
Legat de diferentele dintre Alpha si Beta, cel putin dpdv grafic, au scazut putin numarul de poligoane la personaj si n-am mai vazut furtunile alea mari de zapada + ceata, de nu mai vedeai 1m in fata (sau cel putin nu le-am mai prins eu), in schimb au bagat efecte noi de particule la foc si prin lume.
Oricum, am un prieten care nu a fost deloc impresionat de ce a jucat, iar eu cu un alt prieten l-am "inspirat" aseara cat am putut. Atmosfera este superba si sunt tone de lucruri de facut. Efectiv nu poti ajunge din punctul A in punctul B fara sa te opresti de 30 de ori pentru loot sau pentru a ajuta pe cineva, sau pur si simplu ca sa "cureti" strada de niste gunoieri care vor sa te faca gratar.
Vine si eu daca e!
La Popae (Razvan) stilul de combat (Destiny/Halo) se vede la la un km