Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
Dar scrie undeva ca sunt obligați sa schimbe tot pachetul? Din moment ce ai primit înapoi un controller funcțional care e problema? Ca au întârziat 3 zile?
Da, pentru ca au intarziat 3 zile. Da, pentru ca nu au fost in stare sa imi spuna absolut niciun detaliu despre starea produsului in cele 15 zile. Tie ti se pare un comportament normal? Mie nu! Daca in lege spune 15 zile calendaristice, atunci trebuie sa respecti asta. Eu daca conduc beat si sunt prins mi se face dosar penal pentru ca asa e legea, nu? Sigur e un exemplu tampit pentru ca nu are nicio legatura una cu alta, dar incercam sa dau doar un exemplu.
Oricum, eu sunt mai fraier dupa cum am zis. Poate 9 din 10 persoane ar fi facut plangere la ANPC in cea de-a 16 zi fara sa isi mai piarda timpul cu ei.

Si cum a zis iry, nu e absolut deloc normal sa ma pui sa iti trimit tot pachetul la garantie din moment ce tu imi schimbi doar controllerul. Atunci de ce pana mea nu m-ai lasat sa-ti trimit doar controllerul si gata? Daca stiai ca oricum nu trebuie sa-mi schimbi consola daca aceasta este 100% functionala...

@iry: Am luat legatura cu cei de la M$ si se pare ca cei de la PCGarage au procedat corect. Singurul lucru pe care il puteam face si probabil aveam castig de cauza era sa apelez la ANPC in ce-a de 16-a zi, dar nu mai conteaza... important e ca am primit un controller 100% functional

Cei de la M$ au spus asa: daca controllerul este stricat, atunci DOAR controllerul se schimba si NU sunt obligati sa iti dea un controller nou sigilat, sunt obligati sa iti dea un controller certificat M$ 100% functional (este adevarat ca al meu chiar pare nou, nu prezinta niciun semn de uzura). Daca asta au spus cei de la M$, atunci inseamna ca nu mai avem ce comenta, nu? Doar tot nu inteleg de ce am fost nevoit sa trimit tot pachetul...

Stiu de la Razvan ca lui i-au schimbat tot pachetul dar la el erau probleme de conexiune... Poate avea si consola o problema si de aceea a fost schimbat tot pachetul.

Dar, cum am zis si mai sus, important e ca a revenit si acum totul e in regula. Eu v-as recomanda sa-i evitati oricum. Prefer sa dau cu 100-200 mai mult in alte parti si sa fiu tratat altfel. Mi-a zis desteapta aceea de la suport ca e alegerea mea sa sun in fiecare zi si sa cer detalii sau sa fac plangere la ANPC. Pe cand eu am intrebat-o de ce nu poate sa afle detalii si de ce trebuie sa sun ca tampitul in fiecare zi si de fiecare data sa primesc acelasi raspuns... Chiar nu cred ca era greu sa-i contacteze pe cei de la departamentul de service al furnizorului extern.