Single post: Fallout 4
-
Senior Member
L-am terminat de curand. Am facut doua finaluri si desi sunt cel mai mare fan Bethesda, jocul a sfarsit prin a fi mult mai putin decat m-am asteptat. Personaje interesante, unele side quest-uri OK, dar o gramada de neajunsuri. Povestea principala e slabuta, am avut un singur moment de "wow" pana la finalul jocului, grafica la pamant si desi pe ultima suta de metri ai de facut anumite alegeri, e extrem de linear. Plus ca vreo 70% din misiuni se rezuma la a merge intr-un spital/biblioteca/pivnita, a ucide tot ce misca, a lua un anumit item si a te intoarce la cel de la care ai primit quest-ul. E foarte aiurea si de la un moment dat te cuprinde inevitabil un sentiment de zadarnicie.
Am bagat vreo 50 de ore in el si desi nu pot spune ca e un joc prost, raportat la ce astept de la Bethesda, e aproape dezamagitor. Separat de atmosfera care e usor mai placuta decat in jocurile precedente, New Vegas e incomparabil mai bun si straluceste in toate aspectele. Ar fi superb daca Obsidian ar face un follow-up, dupa cum ziceau cand au fost intrebati, dar nu cred ca ii lasa nimeni.
Deocamdata l-am oprit si nu cred ca revin la el in viitorul apropiat. Astept sa vad cum vor fi DLC-urile.