Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Fallout 4 / Anniversary Edition
-
Senior Member
L-am terminat de curand. Am facut doua finaluri si desi sunt cel mai mare fan Bethesda, jocul a sfarsit prin a fi mult mai putin decat m-am asteptat. Personaje interesante, unele side quest-uri OK, dar o gramada de neajunsuri. Povestea principala e slabuta, am avut un singur moment de "wow" pana la finalul jocului, grafica la pamant si desi pe ultima suta de metri ai de facut anumite alegeri, e extrem de linear. Plus ca vreo 70% din misiuni se rezuma la a merge intr-un spital/biblioteca/pivnita, a ucide tot ce misca, a lua un anumit item si a te intoarce la cel de la care ai primit quest-ul. E foarte aiurea si de la un moment dat te cuprinde inevitabil un sentiment de zadarnicie.
Am bagat vreo 50 de ore in el si desi nu pot spune ca e un joc prost, raportat la ce astept de la Bethesda, e aproape dezamagitor. Separat de atmosfera care e usor mai placuta decat in jocurile precedente, New Vegas e incomparabil mai bun si straluceste in toate aspectele. Ar fi superb daca Obsidian ar face un follow-up, dupa cum ziceau cand au fost intrebati, dar nu cred ca ii lasa nimeni.
Deocamdata l-am oprit si nu cred ca revin la el in viitorul apropiat. Astept sa vad cum vor fi DLC-urile.