Nici mie nu mi se pare rau jocul, e OK. Problema e ca e doar OK. Alte asteptari ai de la cineva care se ocupa de seria Elder Scrolls, Fallout, iar de-a lungul anilor, publica niste titluri precum Dishonored, Wolfenstein, The Evil Within si multe altele. Toate astea sunt niste jocuri bune/foarte bune, raportat la ceea ce promit ca ofera. Fallout 4 nu a facut asta. A beneficiat de un hype fantastic, mai ales ca Fallout 3 si New Vegas au fost atat de iubite, mai ales ca l-au anuntat aproape de E3, mai ales ca au spus ca o sa il putem juca in noiembrie. Nimeni nu face asta. Toti anunta jocuri cu ani inainte ca ele sa apara (vezi The Division). Si nu imi pare rau ca l-am luat la pret intreg, desi nu fac asta cu niciun joc. Imi pare rau ca dupa 30 de ore de quest-uri principale si vreo 10 linii de side quest-uri decente, a devenit monoton. In Fallout 3, pe cat parea de pustie si de lipsita de viata lumea aia, nu m-am plictisit un minut. De ce? Nu stiu, poate pentru ca aveam intotdeauna ceva de facut, ceva ce imi trezea interesul. Nu mai vorbesc de New Vegas, in care am peste 100 de ore si l-am rejucat a doua oara cu aceeasi placere, facand lucrurile intr-o alta maniera decat prima data si simtind realmente o diferenta. Unde straluceste Fallout 4 e in misiunile din Goodneighbor si Diamond City - acolo chiar ai cu cine sa te intalnesti si ce lucruri sa faci. Nu povestea principala care oricat de promitator incepe, devine plictisitoare foarte rapid.

Imi pare rau pentru rant, pur si simplu simteam nevoia sa ma descarc. Putea fi mult mai mult de atat. Dupa cum spuneam, e OK si merita jucat, dar daca va place Bethesda, sa nu aveti asteptari prea mari.