Single post: Fallout 4
-
\
Eu nu sunt de acord cu voi 
Mie Fallout 3 nu mi-a placut. Era mult prea similar cu Oblivion, pe care multi dintre voi l-ati ratat sau poate nu l-ati jucat la momentul potrivit. Incepand cu tipul questurilor, meniurile schimbate doar de fatada, gameplay simplifcat, elemente RPG dummed down for the average American si tot asa. Unele texturi erau copiate clar, doar culorile schimbate. Era o clona chinezeasca cu actiunea in alt univers dar cu mult prea multe elemente comune cu originalul. Mi s-a parut lipsit de o identitate proprie la momentul respectiv. Recunosc ca povestea principala a fost mai reusita in 3 decat in 4, dar in rest consider ca 4 e peste el cu multe altele. Incepand cu grafica mai reusita fata de oricare alt titlu Bethesda, gameplay-ul foarte bun in comparatie cu precedentele si mici tweak-uri acolo unde era cazul. Cat despre New Vegas, nu m-as pronunta, dar m-a plictisit dupa 3-4 ore in care povestea nu m-a prins si totul mi s-a parut o mare reciclare lansata la pret full.
Inteleg insa si ce ziceti voi si daca nu te prinde atmosfera si lumea jocului, e clar ca nu te poti bucura de el asa cum am facut-o eu. Eu vreau doar sa spun ca Fallout 4 mi-a placut mult mai mult decat 3, care la vremea lui mi-a fost cam indiferent.