Azi mi-am furat-o si eu de la Altex. Ieri, 03.02.2016, m-am hotărât sa îmi schimb PC-ul, asa că am intrat pe site-ul lor să imi aleg componentele noului PC. La ora 15:25 finalizez comanda, prin card Raiffeisen, cu plata in rate fără dobândă, în valoare de 3374 lei. Primesc e-mail cu felicitări ca am ales produsele lor si mi se spune ca produsele vor fi trimise in maxim 10 zile. Azi dimineață, pe la ora 10 mă suna curierul sa ma întrebe dacă sunt acasă. Întâmplător eram, in sinea mea îi laud pe cei de la Altex că s-au mobilizat asa de repede pentru a-mi trimite produsele comandate online.
Vine curierul Nemo la poartă, deschide usa si cauta săracul prin dubă. Eu ii spun să caute o cutie mare, el se uita numai la cutiile mici.După 15 minute in care a răscolit dubă de câteva ori, vine la mine cu TASTATURA Microsoft, spunandu-mi că aceea este comanda pentru mine. Îmi venea să mor de oftica. Îi explic curierului ca am comandat 9 componente PC, la care el imi spune să nu ma ingrijorez, or să vină fiecare pe rând în celelalte zile.
Am sunat la Altex, îmi răspunde un tip, îi explic situația iar el imi spune că este ceva normal să imi vină componentele pe rând întrucât ele vin de la depozite diferite din țară.
Îi mai explic tipului că nu am primit garantie ci doar o simplă factură iar el imi spune ca după ce primesc toate produsele, sa merg cu facturile la orice magazin Altex si mi se eliberează acolo certificatele de garanție pentru fiecare produs.
Nu imi vine sa cred ce țeapă mi-am luat. Am ales Altex pentru ca am iesit mai ieftin cu 100 si ceva de lei decat daca alegeam PC Garage. Deci eu trebuie să fiu acasă încă de câteva ori, apoi sa merg la un magazin ca sa-mi fac garantie la fiecare produs.