Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
Egoist
Mai am putzin shi (re)bag tigari classice in gura. Foame de lichid aromat si preturi umflate cu pompa. De calitate nici nu mai vorbesc. Scumpe toate Wolfy. Daca nu mai lasa vamesii sa intre lichidul prin vama o sa ne uitam lung la betisoare
Mai bine vezi daca poti lipi un filament de bec normal pe atomizor
Cred ca trec iar pe classicele moldovenesti si ucrainiene...
Sa ma anunte si pe mine cineva de o tigara (am zis tigara si nu pipa sau trabuc) de unde pot trage fara riscul sa i se arda ceva si sa aiba gust. La stress trag odata mai tare din et si-mi vine gust de praf metalic care-mi strica tot cheful... Io le curat de lichidul ars des dar prin spalare (acea amorsare si suflare "invers") se consuma foarte mult lichid. Cu altceva in afara de lichidul de fumat nu le-am mai "spalat" demult. Acum vaporizez doar din Joye510 si dse901.
Inca o intrebare: La ce marca de tigara se "autocuratza" singur atomizorul ? Citisem undeva despre acest procedeu dar am uitat unde. Si daca tot dati peste acel articol (sau articole) rog sa precizati si CUM se realizeaza detaliat acest procedeu ! In ce consta !? Tnx !