Single post: Ce ma enerveaza (acum)
-
07-02-2016 12:08 #4592 SP
Senior Member

Originally Posted by
AlanPoe
Cargus/ Urgent. Dupa ca si-au batut joc de o livrare prin septembrie al anului trecut (intarziere, apoi au solicitat o taxa uriasa pentru un ramburs inexistent pentru ca apoi sa se scuze c-au incurcat coletele si incasarile), acum au pierdut un colet al carui beneficiar sunt.
Practic, coletul a ajuns la Bucuresti insa s-a pierdut in necunoscut. Culmea este ca operatoarele care raspund la telefon (dupa timpi de asteptare chiar si de 20 de minute) ne dau sugestii halucinante atat mie cat si expeditorului: sa reincercam dupa-amiaza. Sau mai bine dimineata. Curierul pentru zona mea e bolnav si nu se stie unde e pachetul. Sa ma duc eu in Magurele sa-l caut in depozit, acolo unde nu-l gasesc soferii. Ultima persoana cu care am vorbit s-a si rastit la mine: "ce, eu stau in depozit, sa vad eu ce-i acolo?!".
Bottom line: am comandat din Anglia cu livrare prin posta de peste 80 de ori, toate in sistem de recomandate cu confirmare de primire. Stiti cate pachete s-au pierdut pe drum? Zero! De evitat Cargus/ Urgent.
Urgent Cargus sunt penibili, de 2 ori am avut din pacate colete de la ei, de doua ori au fost probleme, trebuie sa vad daca emag nu mai lucreaza si cu alta firma de curierat, ca asa nu se mai poate... Am fost si la depozitul lor, este un groaznic ce conditii sunt acolo, ca sa nu mai pomenim de radiatoare pe langa cartoane si colete....