Salutare! Am si eu o problema cu Live!

Zilele trecute mi-am luat un XBOX ONE (folosit) si am incercat sa-mi activez XBOX LIVE de pe calculator. Desi aveam un cod pt 12 luni am zis ca prima data o sa-mi activez 30 de zile trial ca sa mai beneficiez de o luna gratis. Aveam deja cont la MS, dar cand vroiam sa adaug datele mele pt cardul de credit nu puteam sa selectez decat state din SUA. Eu destept ce am fost, mi-am schimbat regiunea in Romania (de pe SUA). M-a lasat sa adaug un card de credit si am activat XBLive..... Buuuuun! Hai sa trecem la consola. Avand in vedere ca am luato folosita, am zis ca fac un factory reset. Zis si facut, totul OK, introduc datele contului meu, si cand sa ajung la adresa, surpriza: nu exista RO... am selectat Ungaria si am trecut mai departe. Am intrat pe store, mi-am descarcat cele 2 jocuri gratuie Games with Gold pentruu XBOX ONE (Zhero si Hand of Fate) dar cand sa trec sa downloadez Sacred CItadel pt X360 nici draq nu ma lasa. Am incercat si de pe calculator prion browser dar aceeasi chestie. Degeaba scrie acolo free, cand o pun in cos, tot vrea sa ma taxeze cu 36 RON. Ce pot sa fac ca sa pot descarca jocurile de XBOX 360? Regiunea setata pe RO ar fi de vina? Daca da atunci de pot sa descarc jocurile de XBOX ONE si de X360 nu?