salut. am o mica problema.
xbox one, contul e pe us, xbox live gold e activ, cardul meu e pus pe o adresa de us, am cumparat vreo 10 jocuri pana acu la promotie si vreo 20 free, onlinu merge brici si pana aici totul ok.
jocurile le-am luat toate accesand marketu de pe pc.
atunci cand incerc sa accesez games with gold de pe consola imi spuna ca pagina nu poate fi accesata si ca sa incerc mai tarziu. acelasi mesaj il am si cand vreau sa vad de pe consola "subscriptions". si asa se intampla mereu. chiar si atunci cand am avut goldul de consola noua si cand am luat la promotie, 1$/luna, live de la microsoft.
stie cineva cum pot scapa de asta?
poate fi din cauza ca am ip de romania si marketu de us?

si a 2-a chestie, am incercat sa descarc cateva demouri de jocuri de 360 compatibile de pe pagina Xbox One Backward Compatibility | Xbox
confirm "plata" ca e free, imi spune ca l-am cumparat, dar nu apare nimik la jocuri pe consola sau la download.
poti juca jocurile alea pe xbox one sau trebuie un 360? sau neaparat cd?
poti descarca de la games with gold jocurile de 360 si sa le joci? imi confirma descarcarea dar nu apare nimik pe oneul meu. tocmai am descarcat un joc de pe gold free de 360 si vad ca a luat-o. jocul apare de asemenea in lista backward compatibility. ty robertfelixx. acu ma oftic ca n-am facut asta mai demult. chiar au fost 2-3 jocuri care meritau...

cei care vor live mai ieftin pot incerca cdkeys.com. 40$/an fata de 60$ la microsoft. testat pe mine si e ok.