E OK si configuratia ta, exceptand procesorul. Stiu ca e la un pret bun acel AMD, dar performanta e jalnica. Insist sa mergi pe un Intel i3, chiar daca e mai scump.
Mare atentie la sursa. Nu stiu cat sunt de bune cele produse de Segotep. Iti pot recomanda Sirtec, insa, eu am una de 500W de vreo 6 ani si nu am avut nicio problema cu ea, momentan duce bine mersi un GTX 970, desi multi mi-au spus ca ar fi sinucidere curata. Segotep face niste carcase dragute, insa nu stiu cum stau pe partea de surse. Sirtec face niste produse decente, nu de calibrul Corsair sau EVGA, dar stii ca nici nu iti ia foc calculatorul cu ele.
Placa video e putin mai slabuta decat GTX 750 Ti. De fapt, cred ca e cea mai ieftina placa video pe care o vinde AMD in momentul acesta. E OK, diferenta e undeva la 5FPS, dar din nou, sa nu te astepti la o performanta astronomica, mai ales la 1080p. Ai aici un video mai detaliat, pe la minutul 3 incep testele in jocuri.
Prin urmare, eu cred ca o sa ai o experienta decenta si cu ce ai aratat tu mai sus, cu mentiunea ca iei neaparat un procesor mai puternic si o sursa serioasa. Mai tarziu, recomand sincer un SSD pentru sistemul de operare si alte cele. Momentan, e OK.