Aduc dovezi concrete pentru care un PC din bugetul lui are performante mai bune in GTA V decat un XBOX, omul zice ca vrea PC, cu toate astea, voi o tineti mortis cu consolele. Si da, cu siguranta va avea o experienta mai placuta lipit de rezolutia si framerate-ul ala, fara sa poata schimba nimic daca isi doreste.
Nu toata lumea care se joaca pe PC are un PC high-end. La tine, insa, e o normalitate sa ii spui unuia care are un buget limitat si vrea o anumita chestie in bugetul ala ca de fapt nu are sens ce vrea sa faca. Imi aduc aminte de o situatie de acum 3 ani, cand eram pe punctul de a-mi lua un al doilea Mac si eram indecis intre un iMac de 21" cu Fusion si un Mac Mini, cu un buget de 8000 de lei. Mai stii ce mi-ai spus? "Nu, man, ia de 27", baga-i un SSD de 512GB, ca ala de 21" e aiurea sa il iei." Aaaaa... Am zis 8000 de lei, nu 15000. Daca aveam bani de unu' de 27" si de 512GB de memorie flash, nu mai intrebam pe forum. La fel si aici - daca nu isi ia omu' 980 Ti si i7, nu inseamna ca arunca banii pe geam. Stiu ca esti foarte bine intentionat, in fond, si nu spui lucrurile cu rautate, insa nu toata lumea are resurse nelimitate si cel mai important, nu toata lumea are aceleasi standarde. De-aia pentru el e OK ce ofera PC-ul ala de 2000 de lei. Iar daca nu vezi logica lui in a-si achizitiona un PC care are performante similare sau usor mai bune decat o consola, iti pot enumera vreo 15 motive acum, dar chiar nu are sens sa ducem din nou discutia in directia aia.