Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Lansarea jocurilor exclusive pe Xbox si PC este un lucru bun pentru gameri
-
Member

Originally Posted by
EspiritusSanctus
Tu ce alegi, un joc ce costa 260 de lei si ruleaza 720p la 30fps, sau acelasi joc la 150 de lei, 60fps la 1080p sau chiar mai sus? Asta ca sa fiu domn, sa nu zic gratis pe torrente.
Auuuuch, cat de bine ai spus-o. Din cauza asta mi-am luat un PC nou.
Si Sony gafaie din greu sa ne ofere 1080p, dar macar au ceva exclusive. Xbox One este mort din punctul meu de vedere, sa ma scuze cei din tabara Microsoft. Si cand ma gandesc ca in urma cu un an putin a lipsit sa-mi cumpar un Xbox One, doar din curiozitate fata de exclusivitatile acestuia, iar acum le voi juca pe PC, la rezolutie ok, la frame-rate ok. La pret MULT mai mic decat as fi dat pe varianta de consola.