Single post: De ce Xbox One si nu PS4?
-
Junior Member
Am avut Xbox 360 si PS3, acum am ramas la Xbox One, pana cand o sa-mi permit si un PS4 (sunt prea multe jocuri developed by Sony pe care vreau sa le incerc). Nu stiu cum este PSN, dar stiu cum este Xbox Live si nu consider ca am nevoie de mai bun. Am vazut ca si PS4 are un sistem de genul "games with gold" (nu stiu cine l-a scos primul) deci nu este hopeless daca nu-ti permiti jocuri prea des. Nu imi place noul controller de la Sony, acel cauciuc (semi touch-pad) dispare intr-un an de joaca moderata spre putina, din ce-am vazut la alti utilizatori, prieteni. Desi la inceput eram convins ca o sa merg pe PS4 si nu voi accepta niciodata mizeriile pe care ti le impunea Microsoft, dupa ce a ajuns la un pret accesibil, a primit backwards comp, EA Access, un controller superior cand vine vorba de shooter-e si update-uri care chiar au imbunatatit experienta de utilizator, nici nu mi-am mai dorit sa ma uit la PS4. Trebuie sa recunosc ca pretul a fost 50% din decizie, dar cat tine de exclusivitati, intotdeauna vor arata mai bine ca jocurile dezvoltate multi-platform, iar PS4 (as far as I can see) nu-si justifica pretul si nici acel plus de hardware. Sunt jocuri multi-platform care arata mai bine pe XO si altele care arata mai bine pe PS4, de ce? Because developers and money! Cat tine despre fiabilitate, mai am un pic si fac anul de cand l-am luat si nu mi-a crapat nimic. Despre PS4 doar am auzit ca sunt multe brick-uite, dar asta nu inseamna ca o sa ti se strice tie, neaparat. Am avut doua Xbox 360, primul fiind un Falcon, and never caught fire! Stiu, norocos, dar dovedeste teoria
.