Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul joc devorat

1. #643 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Bionic Commando@X360 - 1k/1k

Un joc de nota ZC! Demult n-am mai jucat un joc așa cu poftă! Pur și simplu l-am jucat fără oprire!

Sunt un mega fan Bionic Commando *Universe

Bionic Commando (NES)
    Bionic Commando: Elite Forces
    Bionic Commando: Rearmed - �ncă-l mai joc
    Bionic Commando (2009) - �ncă-l mai joc (XBL)
    Jocul are +uri și -uri...am să le prezint mai jos (sunt strict personale - dar cam astea-s pentru orice fan)

---

[+] Bionic Commanro: Rearmed Secret Codes (BC: Retro Outfit, BC: Prototype Weapon) - Eu din start am jucat cu BC: Retro Outfit (Spencer) - OLD SCHOOL'S COOL!
    [+] Atmosfera
    [+] Gameplay-ul
    [+] Muzică/Storyline
    [+] Diversitatea armelor <3 Tarantula (Rocket launcher) - ti, ti, ti, tiiiiiiiiiiiii!
    [+] Diversitatea atacurilor <3 Two Hit Wonder
    [+] Challanges (cam ușoare - ajung imediat acolo)
    [+] Open World
    [+] Inamici
    [+] Bionic Arm
    [+] Manifestările lui Spencer �n timpul atacurilor (woooooo! )
    [+] CAPCOM
    [+] Alte aspecte (nu-mi vin acum �n cap...)

[-] Jocul este cam scurt (�mi pare rău că l-am terminat...) - mai vreau!
    [-] Super Joe...bad guy!
    [-] Lipsa unor inamici clasici (de rutină)
    [-] Sistemul de hack-ing (de ce l-au redus așa - la Rearmed era mult mai complicat, pe timp, cu alarme, etc)
    [-] Lipsa unor achievement-uri (prea puține...) - de exemplu era fain daca era unul să faci swing de 20+, etc...
    [-] N-au inclus challenge rooms! - �n schimb au simplificat sistemul și l-au mixat cu atacurile din timpul jocului
    [-] Mici bug-uri

---

Guide-uri pentru joc, aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f52...mmando-guides/

Nota 10.0
    Attached Images Attached Images bionic_commando_logo._psd_jpgcopy-731543.jpg 128262-bionicommandoarm.jpg bionic-commando-20081210005740490.jpg 6a00d83452033569e200e55411b12f8834-800wi.jpg