Single post: Ultimul joc devorat

1. #643 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Bionic Commando@X360 - 1k/1k

Un joc de nota ZC! Demult n-am mai jucat un joc așa cu poftă! Pur și simplu l-am jucat fără oprire!

Sunt un mega fan Bionic Commando *Universe

Bionic Commando (NES)
    Bionic Commando: Elite Forces
    Bionic Commando: Rearmed - �ncă-l mai joc
    Bionic Commando (2009) - �ncă-l mai joc (XBL)
    Jocul are +uri și -uri...am să le prezint mai jos (sunt strict personale - dar cam astea-s pentru orice fan)

---

[+] Bionic Commanro: Rearmed Secret Codes (BC: Retro Outfit, BC: Prototype Weapon) - Eu din start am jucat cu BC: Retro Outfit (Spencer) - OLD SCHOOL'S COOL!
    [+] Atmosfera
    [+] Gameplay-ul
    [+] Muzică/Storyline
    [+] Diversitatea armelor <3 Tarantula (Rocket launcher) - ti, ti, ti, tiiiiiiiiiiiii!
    [+] Diversitatea atacurilor <3 Two Hit Wonder
    [+] Challanges (cam ușoare - ajung imediat acolo)
    [+] Open World
    [+] Inamici
    [+] Bionic Arm
    [+] Manifestările lui Spencer �n timpul atacurilor (woooooo! )
    [+] CAPCOM
    [+] Alte aspecte (nu-mi vin acum �n cap...)

[-] Jocul este cam scurt (�mi pare rău că l-am terminat...) - mai vreau!
    [-] Super Joe...bad guy!
    [-] Lipsa unor inamici clasici (de rutină)
    [-] Sistemul de hack-ing (de ce l-au redus așa - la Rearmed era mult mai complicat, pe timp, cu alarme, etc)
    [-] Lipsa unor achievement-uri (prea puține...) - de exemplu era fain daca era unul să faci swing de 20+, etc...
    [-] N-au inclus challenge rooms! - �n schimb au simplificat sistemul și l-au mixat cu atacurile din timpul jocului
    [-] Mici bug-uri

---

Guide-uri pentru joc, aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f52...mmando-guides/

Nota 10.0
    Attached Images Attached Images bionic_commando_logo._psd_jpgcopy-731543.jpg 128262-bionicommandoarm.jpg bionic-commando-20081210005740490.jpg 6a00d83452033569e200e55411b12f8834-800wi.jpg