Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
Eu am două conturi de NND, unul de UK (primul cont, creeat pentru 3DS) și unul de Germania (pe Wii U, pe care l-am primit cu Mario Kart 8 preinstalat și, ca să nu pierd jocul, am preluat contul existent pe consolă).
Ieri când m-am înregistrat pe noul Nintendo Account, m-am logat cu contul de Germania. M-am delogat și vroiam să mă loghez cu cel de UK, însă am primit mesajul că adresa de mail e deja folosită (ambele conturi sunt asociate aceluiași mail). Însă în Miiverse pot schimba conturile între ele.
Întrebarea mea la voi e următoarea: ar trebui să asociez contul de UK (cu care nu mă mai pot înregistra pe Nintendo Account) cu o altă adresă de mail? Că simt că la acest nou sistem îmi scapă ceva...e ceva ce nu înțeleg.
Sper că m-am exprimat pe înțelesul tuturor. Dacă e nevoie, reformulez
Sunt ardelean și poate că logica îmi face figuri.

Trimis de pe Nexus 5
Atasarea unei noi adrese de mail e singura varianta posibila daca vrei sa legi si acest NNID de un nintendo account. Poti face aceasta accesand mii-ul atasat respectivului NNID din coltul din stanga sus din meniul principal al consolei, apoi change user information si change email address. Problema e ca poti crea mai multe NNID-uri folosind aceeasi adresa de mail, insa nu poti folosi aceeasi adresa de mail pentru a crea mai multe nintendo account-uri.