Single post: Tigara electronica
-
Member
Cum zicea si MadDoc mai sus
@ RN4081, dupa parerea mea e facut ca sa-l folosesti "la picatura" in atomizor.
Am descoperit destul de recent aceasta solutie, acum utilizez super-ul meu, doar in acest mod.
Se pare ca asa-i place sa functioneze cel mai bine
Oricum cartusele nu le golesti de tot, si daca insisti sa tragi pt a goli cartusul, risti sa fumezi pe uscat ii scurtezi viata atomizorului
Asa ca, am sticluta de 10ml la purtator, cand vreau sa "fumez", scot cartusul, pun cu atentie (sa nu dau lichidul pe peretii atomizorului ci direct pe acel V care duce lichidul pe rezistenta) max 2 picaturi, am de 5-6 fumuri bune, daca nu m-am saturat mai pun 2, si stiu ca am terminat "o tigara", mi-am facut in acest fel si o limita, mai repet dupa 20-30 min, chiar mai mult la fel cum as proceda daca as avea un pachet de tigari normale, doar ca in loc de bricheta am sticluta de 10ml 
In felul asta mi-am redescoperit super-ul meu (ma dispera faza cu refil-ul la cartuse) tot trebuia scos cu un ac/ agrafa afara acel cartus, care, ma repet, nu-l pot goli cu totul, chiar daca astup cu degetul o fanta de absortie
Pt curatirea atomizorului, nu mai folosesc scaldatul acestuia in totalitate si nu mai folosesc decat zeama de lamaie si cola
pun intr-un paharel mic un deget de cola, apoi cu seringa umplu atomizorul (partea cu nichelina) cu cola si il rastorn cu rezistenta in jos, in paharel, astfel ca doar rezistenta sa stea scaldata in lichidul de curatire, in acest fel, nu mai patrunde lichid in tot interiorul atomizorului (la RN4081 e mai simplu pt ca atomizorul este in interiorul corpului cilindric)
Apoi il usuc cu servetel, suflu de 2 ori, si nu-mi ramane lichid prin fire, plasa, contacti etc... Nu am urme de gusturi ciudate
???
Ce este acel USB NicoBox pt RN4081
???
si cum pot achizitiona si eu unul
???