o metoda eficienta, dar nu aduce mult venit ar fi sa cumparati jucatorii foarte cautati care urmeaza sa intre in totw, incercati sa urmariti evolutia pretului pentru jucatorii care intra in totw.
Exemplu Barzagli, inainte de a fi declarat in totw costa pana in 2.7k, la bid cred ca se puteau lua lejer in 2.5k
Astazi spre exemplu cel mai mic pret este de 3.1 si se pot vinde la bin in 3.3. Vineri, Sambata probabil va mai creste putin.

Barzagli luat la 2.5k si vandut la 3.3k inseamna un profit de 5-600 coins per jucator. la 30 de bucati se fac 18k.
Exemplul poate fi urmat si cu alti jucatori din totw, mai scumpi, mai cautati, mai valorosi...si banii se aduna usor usor.

Eu unul nu mai am rabdare sa fac cu sutele de coins...daca prind pont sa scot 5-8k pe bucata ma bag..
De altfel am pierdut si cate 200k la un trading nereusit se intampla..

Sau speculezi jucatorii in timpul meciurilor importante.
Exemplu curent Valencia vs Rapid Wien, Santi Mina a marcat 2 goluri si a dat 3 assisturi in prima repriza! pretul lui la inceputul meciului era de 650 coins, la pauza meciului era deja 4000 coins! imaginati-va cati bani faceati extrem de usor!