Single post: Nintendo Account (New Club Nintendo)
-
Junior Member

Originally Posted by
Bodolay Botond
Da, acuma îmi aduc aminte de postarea ta...doar că atunci nu i-am dat importanță, recunosc, nici nu l-am citit tot, mi s-a părut extrem de stufos și pe atunci nu eram confruntat cu treaba asta.
Chiar și acuma a trebuit să citesc de două ori ca să înțeleg.
Oh well...asta e, rămân cu două țări

doar că mi ciudă că nu pot pune userul de pe 3DS pe Wii U, deoarece trebuie să fie amândouă ori pe Germania, ori pe UK.
Poate dacă o să fac rost de Mario Kart 8 pe disc o să renunț la contul nemțesc.
Merci de răspuns și de ajutor.
Trimis de pe Nexus 5
Pentru a folosi NNID-ul de pe 3ds pe wii u incearca urmatorul lucru. Schimba tara de rezidenta a consolei din Germany in UK, intrand din meniul principal al consolei in system settings, console information, set country of residence. Apoi creeaza un nou user (mii) pe care sa-l legi de NNID-ul de pe 3ds. Consola avand aleasa acum tara de rezidenta pe UK, tara NNID-ului nu poate fi decat pe UK. De pe noul user dai pe link a nintendo network ID si cand te intreaba daca ai deja un NNID dai pe yes, apoi ca vrei sa folosesti ID-ul pe aceasta consola si introduci datele NNID-ului de pe 3ds. Consola avand setata acum tara de rezidenta pe UK la fel ca NNID-ul de pe 3ds ar trebui sa mearga. Ulterior poti accesa mii maker si dai pe send/receive mii, connect to 3ds pentru a transfera mii-ul de pe 3ds pe wii u si pentru a-l lega de ID.
Atat timp cat ai setata tara de rezidenta pe uk nu vei putea accesa eshop-ul german, insa vei putea juca toate jocurile descarcate din eshop-ul german pe contul de uk, inclusiv continutul suplimentar cum e pack 1 si 2 la mario kart 8. Doar salvarile sunt individuale pentru fiecare user (mii) in parte, fie ca e legat de un NNID sau nu. Daca cumva stergi mario kart 8 si doresi sa-l redescarci, treci din nou tara de rezidenta a consolei pe Germania si vei putea accesa eshop-ul german, bineinteles cel de pe uk nu va putea fi accesat pana nu treci iarasi tara de rezidenta a consolei pe UK. Sper sa functioneze.