Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
22-02-2016 16:15 #2145 SP
Member
12. Dragon Age: Inquisition - 66% [P]
Mi-a placut atat de mult incat mai trebuie sa descopar doar niste collectables gen landmarks si regions, iar astea in jur de 5 cred. Culmea este ca prima parte a jocului este grea pe Nightmare, pe urma devine mai usor si zici ca esti pe dificultate normala. Am jucat cu vrajitor si recomand aceasta clasa pentru cine vrea sa platineze jocul. Daca alegi vrajile potrivite, o sa devii aproape invincibil. Jocul are ceva bug-uri a la Bioware, insa pot fi trecute cu vederea cand jocul este atat de mare si plin cu lucruri care sa iti ocupe timpul destul de mult. Cel mai greu trofeu mi s-a parut cel in care trebuie sa omori 10 dragoni pentru ca nesimtitii astia iti pot da somn chiar daca esti 'level 18' si ei 13-14. Am asteptat pana am ajuns 'level 24' (atat am putut sa fac maxim), am luat cele mai puternice
vraji si m-am dus sa-i nimicesc
. Restul trofeelor sunt destul de usoare. Am jucat in jur de 130h.