Au spus clar ca nu vor avea microtranzactii, in sensul achizitionarii unor elemente sau echipamente care sa "grabeasca" evolutia personajului.

Quote Originally Posted by cedry2k2001 View Post
Un gunoi de joc cu o grafica deosebita , insa il strica gameplay-ul puternic + povestea este partiala in cei 300 de lei pe care ii platesti ptr joc .. deoarece jocul vine in parti/episoade... nu complet fapt ptr care consider ca nu se merita sa investesti peste 300 de lei intr-un joc ca sa il poti juca.
Treptat capitalismul isi spune cuvantul , si totul in cativa ani v-a fii identic intre microsoft si sony (ps3...jucai online...se putea shareui o consola.. in 5 insi ... acum se sharuieste decat in 2 ... se plateste ptr online.. probabil ca ps5...nu vei mai shareui nimic..si vei plati numarul de online ca la curve ,cat despre producatorii care isi scot jocurile partial (Queens,brooklyn,bronx,staten island,final) toate vin separat ca si dlc-uri.... unele contra cost...
Unde ai vazut/ citit ca va avea continut episodic? Despre DLC-uri n-am nicio indoiala, vor fi probabil o sumedenie, insa continutul episodic este cu totul altceva.