Single post: The Division
-
Junior Member

Originally Posted by
AlanPoe
Au spus clar ca nu vor avea microtranzactii, in sensul achizitionarii unor elemente sau echipamente care sa "grabeasca" evolutia personajului.
Unde ai vazut/ citit ca va avea continut episodic? Despre DLC-uri n-am nicio indoiala, vor fi probabil o sumedenie, insa continutul episodic este cu totul altceva.
Tom Clancys The Division Will Not Include Brooklyn, Queens, Bronx and Staten Island | Forums
Ok , scuza-mi exprimarea de care te-ai agatat , am folosit cuvantul "episodic" .. ok nu se intampla acelasi lucru ca la HITMAN .. : GO ... care vine in episoade.... ci cumperi un joc in care la prezentarea de la E3 sau folosit cadre din zonele care nu sunt incluse in golden si in nimic altceva...sunt oferte la altex de 7 milioane jum sau 4 mil jum numai stiu .. in care iti ofera fel de fel de ciurucuri .. cutiute...postere...gentute.... chestii facute sa iti ia banii suplimentar fata de joc la care adaugi si faptul ca jocul nu v-a fii complet....da vor fii dlc-uri ... contra cost... daca tu te simti capabil sa platesti in jur de 150-180 de lire ca sa te joci the division ... imi pare rau ca am intrat in conversatie cu tine,fiecare cu patura sa social economica.
Ma refeream ca la PS3, nu trebuia sa platesti ptr a te juca online , si puteai shareui un joc in 5 insi , acum il poti sharui decat in 2 si platesti ptr online + jocurile sunt facute la modul platesti in jur de 40-60 de lire la lansare .. ca sa ai felia de paine...vrei si continut..platesti suplimentar...dar la reclama sanvisului sau folosit cadre cu sunca..cascaval..gorgonzola....dar nu au folosit exprimarea.....tom clancy the division brooklyn ,etc , will have the launch on 8 march .... sau exprimat ca jocul tom clancy the division v-a avea lansarea pe 8 martie prezentand cadre care nu sunt incluse in banii respectivi , bazandu-te pe imagini si cuvinte ceea ce ei au facut se numeste programare neuroverbala ,si minciuna prin omitere...deci lipsa de respect fata de potentialii cumparatori.
Acum te intreb eu pe tine , de ce ai cumpara un joc cu 50 de lire....care nu este complet si care ti-a fost prezentat complet ,de ce ai baga bani suplimentari ca sa ai posibilitatea sa joci intregul joc ?